Uitzending
Back on Track - Yasmine

Yasmine

Back on Track

16-3-2020

| 346 x bekeken | 0 reacties
8
Yasmine en haar man Laurens hebben het goed voor elkaar. Een gezin met drie kinderen, allebei een goede baan en weinig zorgen. Toch gaat het mis. Yasmine, die werkvoorbereider in de bouw is, heeft steeds vaker het gevoel dat ze tegen haar grenzen aan loopt. De druk op haar werk is hoog en ze heeft moeite haar grenzen aan te geven. En van de kinderen slaapt bovendien heel slecht, waardoor ze ook niet aan haar rust toekomt. De bom barst na een vakantie. In plaats van aan de slag te gaan, meldt Yasmine zich ziek. Ze is volkomen uitgeput en kan alleen maar in bed liggen. Na een lange, zware periode is ze inmiddels redelijk opgeknapt, maar haar zelfvertrouwen is ze kwijt. Met een fysieke uitdaging in de wildernis, onder leiding van professioneel roeier Niek van Venrooij, gaat ze proberen om haar grenzen op te zoeken, zonder daar overheen te gaan. Ze gaat naar Yukon, Canada, n van de meest afgelegen gebieden in de wereld om een kanotocht van 130 kilometer te maken, gevolgd door een fietstocht naar de Poolcirkel. Voormalig kickbokskampioen Remy Bonjasky is haar mental coach. Hij wil haar laten zien hoe je met hele kleine stapjes uit een diep dal kunt komen.

In deze uitzending van Back on Track was Remy Bonjasky te gast. Deze uitzending van het programma Back on Track met de titel Yasmine werd uitgezonden op maandag 16 maart door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee