Nieuwsbericht
Back 2 School - Beau van Erven Dorens presenteert quiz

Beau van Erven Dorens presenteert quiz

Back 2 School

6-2-2016

| 196 x bekeken | 0 reacties
7
De maandagavond van RTL 4, waar sinds begin dit jaar geen Amerikaanse series meer worden uitgezonden, is ook met de nieuwe programmering wederom weinig succesvol. Toch lijkt de commerciële zender nog niet willen opgeven. Vanaf maandag 4 april presenteert Beau van Erven Dorens de nieuwe quiz Back 2 School. In dit programma strijden zeven kinderen uit de onderbouw van de middelbare school tegen zeven volwassenen. Daarbij komen alle vakken die deze kinderen leren voorbij: van het vermenigvuldigen van breuken tot aan het opsommen van alle hoofdsteden. Hebben de 'oudjes' vroeger goed opgelet en winnen zij het van de jonkies? Of zegeviert de jeugd met hun kennis? Dat is de grote vraag in het nieuwe spelprogramma Back 2 School.

In deze quiz is het jong tegen oud en hard tegen hard. ‘Back 2 School’ bestaat uit vier vragenrondes en één finale. Beide partijen strijden als gelijkwaardige tegenstanders tegen elkaar en de inzet is hoog. Want voor het winnende team ligt een maximale prijzenpot van 25.000 euro in het verschiet. Goed opletten op school – vroeger of nu - was nog nooit zo lucratief.

Klik hier voor meer informatie over Back 2 School, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee