Programma
Baantjer Het Begin

Baantjer Het Begin

6
Baantjer het Begin is een serie bij RTL4 over het allereerste begin van rechercheur de Cock. De serie speelt zich af in het Amsterdam van 1980. De jonge en idealistische rechercheur Jurre de Cock start zijn loopbaan op politiebureau Warmoesstraat. Zijn partner Tonnie Montijn is een rasechte Amsterdammer en maakt hem wegwijs in de stad. Samen ontdekken zij een criminele samenzwering. Opeens krijgt De Cock een nieuwe partner toegewezen. Andy Ruiter is overgeplaatst vanuit de Bijlmer en vanaf nu de partner van de Cock en samen moeten zij de georganiseerde misdaad in Amsterdam te lijf gaan. Alleen is op Bureau Warmoesstraat is niet iedereen helemaal te vertrouwen. Met regelmaat zien we de karakters voorbijkomen van: Advocaat Martin Lagemaat, ook wel De Makelaar. Adinda is de barvrouw van Café Surga waar de boven- en onderwereld van de serie elkaar regelmatig ontmoeten. Julia is de dochter van de onlangs overleden oud-politieagent van Bureau Warmoesstraat Jan Baakers. De Vlaamse LaCroix schakelt de hulp van De Cock in om een wapenroof op te lossen. Johnny Wormgoor is een echte zware jongen in de Amsterdamse onderwereld en de handlanger van Siem Looder.
De cast van de serie Baantjer het Begin bestaat uit; Thom Hoffman, Barbara Sloesen, Birgit Schuurman, Waldemar Torenstra, Tygo Gernandt, Yannick Jozefzoon, Ruben van der Meer, Robert de Hoog, Jelka van Houten, Leny Breederveld, Charlotte Vandermeersch en Poal Cairo.
De serie Baantjer het Begin is geregisseerd door Arne Toonen en Lourens Blok. Het scenario is geschreven door Willem Bosch, Reint Schölvinck, Wolter Muller, Carl Joos en Judith Goudsmit, naar een idee van Thijs en Peter Römer en gebaseerd op de boeken van A.C. Baantjer.
De eerste uitzending van Baantjer Het Begin is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Baantjer Het Begin

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Baantjer Het Begin online beschikbaar komt)
Baantjer Het Begin info
Over dit programma
  • Ruben van der Meer Ruben van der Meer is geboren op 2 juni 1970 te Zeist. Ruben van der Meer is een Nederlands acteur en cabaretier. Als presentator is Ruben van der Meer onder meer bekend van Echt Waar?!, De Grote Improvisatieshow, Doe maar normaal en Budget TV. … Bekijk volledig dossier
  • Thom Hoffman Thom Hoffman is geboren op 3 maart 1957 te Wassenaar. Thom Hoffman is een Nederlands acteur en fotograaf die bekend is geworden onder het pseudoniem Thom Hoffman. Thom Hoffman speelde onder andere in Tims ^ Tent, Dokter Tinus, De co-assistent en … Bekijk volledig dossier