Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
AVRO's Kunstuur - 23-2-2013

23-2-2013

AVRO's Kunstuur

1196 x bekeken | 0 reacties
3
In Kunstuur deze week de indrukwekkende privécollectie van echtpaar de Heus-Zomer en duiken Stacey Rookhuizen en Floris van Bommel in de wereld van couturier Jean Paul Gaultier.

In Kunstuur:

Hedendaagse kunst–Paul Kooiker
Regisseur Erik de Bruyn laat ons kennis maken met kunstenaar Paul Kooiker. Het vrouwelijk lichaam staat centraal in zijn werk.

De Heus-Zomer
De privécollectie hedendaagse kunst van het echtpaar de Heus-Zomer is voor het publiek voor het eerst te zien in Singer Laren. Het paar uit Barneveld had tot hun veertigste jaar niets met kunst, maar legde daarna een indrukwekkende collectie aan. Van Karel Appel tot Dumas.

Hedendaagse kunst – Yael Davids
Ann Demeester gaat deze week op bezoek bij performance kunstenares Yael Davids. Davids onderzoekt op autobiografische wijze het medium performance.

Mode – Stacey Rookhuizen en Floris van Bommel
Museumgasten Stacey Rookhuizen en Floris van Bommel bekijken in de Kunsthal in Rotterdam The Fashion World van Jean Paul Gaultier.

Deze uitzending van het programma AVRO's Kunstuur is uitgezonden op zaterdag 23 februari door de AVRO. Te gast waren Floris van Bommel, Stacey Rookhuizen en Erik de Bruyn. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie