Programma
Anoniem

Anoniem

6
Anoniem is een BNNVARA crimeserie. We maken kennis met de depressieve geschiedenisleraar Jurre Jansen. Hij is al jaren getrouwd met officier van justitie en workaholic Sarah. Ze hebben samen 2 pubers die hem compleet negeren. Sarah zit achter een grote drugsbaas aan en slaapt meer op kantoor dan thuis. Als Jurre op een avond een meisje uit een gevaarlijke situatie helpt, staat hij de volgende dag bekend als de anonieme held op sociale media! Hij houdt zijn dubbelleven voor Sarah geheim om zo hun gezin te beschermen. Als Jurre ontdekt dat er in drugs wordt gehandeld op de middelbare school waar hij lesgeeft, besluit hij zijn leven radicaal om te gooien en de strijd aan te gaan met de criminele wereld.
Anoniem is geregisseerd door Diederik van Rooijen. De cast van Anoniem bestaat uit Jeroen Spitzenberger, Anniek Pheifer, Mies van Rooijen, Sil van der Zwan, Xiorèse Romero, Teun Luijkx, Jouman Fattal, Tarikh Janssen, Amazone Gonsalves, Roeland Fernhout, Guido Pollemans, Aus Greidanus jr., Aus Greidanus sr., Marcel Hensema, Peter Blok, Hannah van Lunteren en Liza Macedo dos Santos.
 • Anoniem

  37 x bekeken | 2-6-2023
  Anoniem - 2-6-2023
  5
  Na een bedreiging door Stef Cabo heeft Saar de nacht op kantoor doorgebracht. Samen met haar collega Eva zoekt ze Stefs broer Chris op in de gevangenis. Jurre realiseert zich hoe groot de drugshandel op zijn school is.… Bekijk uitzending
 • Anoniem

  743 x bekeken | 26-5-2023
  Anoniem - 26-5-2023
  5
  Het leven van geschiedenisdocent Jurre Jansen bevindt zich in een sleur. Zijn echtgenote en officier van justitie Sarah (Saar) slaapt meer op kantoor dan thuis en zijn puberkinderen negeren hem. Als Jurre op hun vaste… Bekijk uitzending
Nieuws over Anoniem
 • Anoniem - Nieuwe crimeserie met Jeroen Spitzenberger in première

  Nieuwe crimeserie met Jeroen Spitzenberger in première

  26-5-2023

  De nieuwe crimeserie Anoniem volgt vanavond Flikken Maastricht op. Eén week na de seizoensfinale van Flikken Maastricht start op NPO 1 de serie Anoniem over de depressieve geschiedenisleraar Jurre Jansen (Jeroen Spitzenberger) en zijn vrouw, officier van justitie Sarah Jansen (Anniek Pheifer).

  Het leven van Jurre veranderd compleet als hij op een avond een meisje uit een gevaarlijke situatie bevrijdt. De volgende dag staat hij op social media als de anonieme held. Als hij vervolgens ontdekt dat er drugs wordt gedeald op de middelbare school waar hij lesgeeft, besluit hij in te grijpen.

  Na Anoniem start het nieuwe seizoen van Klassiekers met Kleinsma. Met haar gasten duikt Simone Kleinsma in de muzikale schatkist van Nederland. In de eerste aflevering is Loes Luca te gast. De andere gasten zijn Veldhuis & Kemper, Ruth Jacott, Jon van Eerd, Gordon en Tineke Schouten.
  Lees verder