Uitzending
De Nationale IQ test - 23-1-2008

23-1-2008

De Nationale IQ test

2618 x bekeken | 0 reacties
8
IQ-test waarbij heel Nederland voor de zesde keer voor de buis, via internet of via SMS kan meten hoe hoog, of hoe laag zijn of haar intelligentie is. In de afgelopen edities van De Nationale IQ test deed menig Nederlander al zijn of haar best, zo waren Chris Zegers, Yvon Jaspers en Winston Gerschtanowitz van de partij. Net als voorgaande jaren strijden vijf verschillende groepen in de studio tegen elkaar. Bekend en onbekend Nederland buigt zich over de test die zwart op wit vertelt hoe het gesteld is met je intelligentie. Wie vallen door de mand? Wie zijn de dombo's en wie de genieŽn? En natuurlijk... hoe doen de BN'ers het? De kandidaten worden getest op hun verbale intelligentie, numerieke intelligentie, visueel redeneren en hun geheugen. In totaal worden vijfenzestig vragen gesteld met vier antwoordmogelijkheden. De publieksgroepen zijn dit jaar: Makelaars, damesvoetballers, hoogbegaafde kinderen, fanfare en een nader te bepalen publieksgroep. BN'ers o.a.: Jaap (Gouden Kooi), Miljuschka Witzenhausen, (ex-TMF), Manuel Venderbos (EO).

Presentatie: Patrick Lodiers en Ruben Nicolai

Deze uitzending met de titel De Nationale IQ test is uitgezonden op woensdag 23 januari door de EO. Te gast waren Winston Gerschtanowitz, Chris Zegers, Yvon Jaspers, Manuel Venderbos en Miljuschka Witzenhausen. De presentatie was in handen van Patrick Lodiers en Ruben Nicolai.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee