Uitzending
Patrick terug naar Haïti - 11-4-2010

11-4-2010

Patrick terug naar Ha´ti

797 x bekeken | 0 reacties
6
Vorig jaar reisde Patrick Lodiers af naar Ha´ti om te kijken of er ondanks alle armoede en ellende nog wat te lachen viel. Nu het land na de aardbeving in puin ligt en er 300.000 mensen zijn omgekomen gaat Patrick terug naar Ha´ti om te zien hoe het gaat met de mensen die hij eerder heeft leren kennen. Lesley Fellinga is een Ha´tiaanse voetballer die op jonge leeftijd werd geadopteerd door Nederlandse ouders. Sinds een paar jaar komt hij uit voor het nationale elftal van Ha´ti, maar sinds de ramp is hij niet meer in zijn geboorteland geweest. Hij reist met Patrick mee en ziet Ha´ti voor het eerst na de aardbeving. Samen met Patrick gaat hij naar het stadion om te kijken wat ervan over is. Ook bezoeken ze het tehuis waar voor de ramp zo'n tachtig weeskinderen wachten om geadopteerd te worden. Staat het huis nog overeind en hoe is het met de kinderen? Tot slot ziet Patrick rapper Scraggy terug. Hoe heeft hij de dagen en weken na de beving beleefd en hoe ziet hij de toekomst?

Deze uitzending van het programma Amusement reality met de titel Patrick terug naar Ha´ti is uitgezonden op zondag 11 april. De presentatie was in handen van Patrick Lodiers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee