Uitzending
Stef Bos: Een sprong in de tijd - deel 1 - 12-11-2016

12-11-2016

Stef Bos: Een sprong in de tijd - deel 1

555 x bekeken | 0 reacties
7
Stef neemt de kijker mee terug naar zijn muzikale hoogtepunten. Een voorstelling over optimisme, ironie en melancholie. De theatervoorstelling is een tijdsverloop tussen de jaren 1991 en 2016. Bijna alle nummers zijn afkomstig van zijn eerste cd, Is dit nu later, en zijn laatste album Een sprong in de tijd. Stef Bos neemt de kijker mee terug naar zijn muzikale hoogtepunten met onder andere zijn hit Papa en het prachtige nummer Jong in mijn kop. Tussen het zingen door vertelt Stef persoonlijke verhalen van toen en nu.

Een sprong in de tijd is een voorstelling over optimisme, ironie en melancholie. Een moment van stilstaan, terug- en vooruitkijken met een voorstelling over een denkbeeldige weg door de tijd.

Met het lied Papa als muzikaal vertrekpunt heeft Stef Bos een weg afgelegd van 25 jaar in het theater, in de muziek en in de taal. De greep uit zijn rijke oeuvre is opgenomen in het Capitole te Gent, BelgiŽ. Stef Bos: Een sprong in de tijd wordt uitgezonden in twee delen.

Door Stef Bos werd er opgetreden in deze uitzending van Stef Bos: Een sprong in de tijd - deel 1. Deze uitzending met de titel Stef Bos: Een sprong in de tijd - deel 1 werd uitgezonden op zaterdag 12 november.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie