Uitzending
Radio 5 Oeuvre Award: Rob de Nijs - deel 1 - 21-11-2016

21-11-2016

Radio 5 Oeuvre Award: Rob de Nijs - deel 1

705 x bekeken | 0 reacties
7
De Radio 5 Oeuvre Award wordt jaarlijks aan een artiest uitgereikt die langere tijd van grote betekenis is geweest voor de Nederlandse muziek. De artiest die de Radio 5 Oeuvre Award 2016 mag ontvangen is Rob de Nijs. De jury besloot unaniem de prijs toe te kennen aan de Nijs. Tijdens de uitreiking brengen verschillende artiesten een lied van Rob de Nijs ten gehore. Onder anderen Mathilde Santing, Ruth Jacott, Xander de Buisonjé, Henk Hofstede en Nielson staan op het podium. Uiteraard staat Rob de Nijs zelf ook op het podium. De uitreiking van de award vindt plaats in Theater Amsterdam en wordt gepresenteerd door Jan Rietman.

Door Henk Hofstede, Jan Rietman, Mathilde Santing, Ruth Jacott en Xander de Buisonjé werd er opgetreden in deze uitzending van Radio 5 Oeuvre Award: Rob de Nijs - deel 1. Deze uitzending met de titel Radio 5 Oeuvre Award: Rob de Nijs - deel 1 werd uitgezonden op maandag 21 november.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Benefietconcert One Love Manchester terugkijken - 5-6-2017

    Benefietconcert One Love Manchester terugkijken

    5-6-2017

    Zangeres Ariana Grande organiseerde gisteravond het benefietconcert One Love Manchester ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslag in Manchester. Elf dagen na de vreselijke aanslag na afloop van het concert…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten