Uitzending
Sing It - 14-2-2010

14-2-2010

Sing It

1552 x bekeken | 0 reacties
7
Angela Groothuizen is dit jaar de Dr. Love van Valentijnsdag. Zij maakt vanavond het eenmalige Sing It, waarin iedereen een aubade kan brengen aan zijn geliefde. Of aan een geliefd familielid. Je mag zelfs een geintje uithalen met je baas of collega’s. Zolang er maar muziek in zit. De promo’s zijn veelbelovend: Sing It zou wel eens net zo emotioneel kunnen zijn als de specials van All You Need Is Love.

Met een bestaande muziekhit die naadloos aansluit bij de boodschap gaat de kandidaat aan de slag met een professional uit de muziekindustrie. Het resultaat: een uniek lied waarin zijn of haar gevoelens centraal staan.

In Sing It zijn de hoofdrollen weggelegd voor de zangers, zangeressen en de toehoorders. Sommigen zingen live, anderen zingende verhalen komen vanaf een speciale locatie. En één ding is zeker: degene aan wie de boodschap is gericht, wordt volledig verrast.

Ook krijgt de kijker te zien hoe de zanger zich met veel bloed, zweet en tranen heeft voorbereid op het belangrijke optreden. Haalt hij of zij net wel of net niet die hoge noot en worden ze overmand door emoties of kunnen ze van woede bij na niet zingen?

Deze uitzending van het programma Amusement Muziek met de titel Sing It is uitgezonden op zondag 14 februari. De presentatie was in handen van Angela Groothuizen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie