Uitzending
Prince: Let's Go Crazy - A Grammy® Salute - 1-7-2020

1-7-2020

Prince: Let's Go Crazy - A Grammy® Salute

273 x bekeken | 0 reacties
7
Twee dagen na de 62ste Grammy Awards® in januari 2020 vond het tributeconcert Let's Go Crazy: The GRAMMY® Salute to Prince plaats, een eerbetoon aan de nalatenschap van Prince. Zelf is hij 38 keer genomineerd geweest voor een Grammy en heeft er zeven gewonnen. De special is een eerbetoon van wereldsterren aan de ongeëvenaarde invloed die Prince heeft gehad op de muziekwereld. Met optredens van onder meer Grammy-winnaars Beck, Common, Gary Clark jr., Earth, Wind & Fire, Foo Fighters, H.E.R., Juanes, Alicia Keys, John Legend, Chris Martin van Coldplay, Mavis Staples, St. Vincent en Usher en van singer-songwriter Susanna Hoffs. Daarnaast zie je een gezamenlijk optreden van de beroemdste muzikale vrienden van Prince en mensen met wie hij heeft samengewerkt, waaronder zijn Grammy-winnende band The Revolution, Sheila E., die ooit zelf genomineerd was voor een Grammy, en de legendarische funkband Morris Day and The Time.

Door Alicia Keys, Chris Martin en John Legend werd er opgetreden in deze uitzending van Prince: Let's Go Crazy - A Grammy® Salute. Deze uitzending met de titel Prince: Let's Go Crazy - A Grammy® Salute werd uitgezonden op woensdag 1 juli.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee