Uitzending
Levenslucht - een week op de IC tijdens corona - 1-4-2020

1-4-2020

Levenslucht - een week op de IC tijdens corona

1349 x bekeken | 0 reacties
7
Nederland is in de greep van het coronavirus. Op de IC's van Nederland wordt er dag en nacht gewerkt om zoveel mogelijk mensen er weer bovenop te krijgen. Wat betekent dit voor artsen en specialisten die nu in de ziekenhuizen werken? Hoe gaan zij om met de enorme druk en de race tegen de klok, letterlijk op leven en dood? De reportage 'Levenslucht' laat zien hoe artsen en medisch specialisten van drie Nederlandse ziekenhuizen zich inzetten om in deze uitzonderlijke situatie hun werk te kunnen doen. Filmmaker Jessica Villerius volgde afgelopen week IC-artsen in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort, CWZ Nijmegen en het Maxima Medisch Centrum locatie Veldhoven. De patiŽnten op de IC worden niet herkenbaar in beeld gebracht.

De presentatie was in handen van Jessica Villerius. Deze uitzending met de titel Levenslucht - een week op de IC tijdens corona werd uitgezonden op woensdag 1 april.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee