Uitzending
Altijd Wat - 12-11-2013

12-11-2013

Altijd Wat

1458 x bekeken | 0 reacties
7
Vanavond: Mantelzorg onder de loep
Frénk gaat elke week bij zijn moeder op bezoek, maar gezien zijn meer dan 40-urige werkweek is het voor hem onmogelijk om meer voor haar te zorgen. Kan de regering van iedereen vragen om meer voor je familie en vrienden te gaan zorgen?

De toekomst van de participatiesamenleving
Vanavond in de uitzending: Onderzoekers van TNS NIPO voorzien problemen als de participatieaanpak overal op dezelfde manier zijn beslag krijgt. Maar in hoeverre klopt die toekomstvoorspelling?

Altijd Wat Wijzer: Mantelzorg
Vanavond in de uitzending: Tegenwoordig zijn 2,6 miljoen Nederlanders mantelzorger. Maar krijgen zij daar eigenlijk ook iets voor terug? In de Altijd Wat Wijzer de cijfers over mantelzorg op een rij.

Het Gesprek: cabaratière Jacquelien de Savornin Lohman
Vanavond in de uitzending: Jacquelien de Savornin Lohman is met haar 80 jaar de oudste cabaratier van Nederland. Ze toert op dit moment langs de kleine theaters van Nederland met haar vierde voorstelling ‘Liedvermaak’.

Zing, vecht: Een taart voor Dappere Daan
Vanavond in de uitzending: Als ZZP’er hoor je iets te doen voor de samenleving, aldus taartenbakker Dominique Ballard. Domique trekt er drie dagen voor uit om de droomtaart van Daan te maken, een jongen van tien met leukemie.

De presentatie was in handen van Ghislaine Plag. Deze uitzending van het programma Altijd Wat werd uitgezonden op dinsdag 12 november door de NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie