Uitzending
Altijd Wat - 10-9-2013

10-9-2013

Altijd Wat

1591 x bekeken | 0 reacties
4
Emancipatie van de gescheiden vader?
Mannen nemen, vergeleken met vroeger, een grotere portie van de zorg voor de kinderen voor hun rekening. Maar wat gebeurt er met de vaders als de liefde tussen de ouders is bekoeld? Is het tijd voor de emancipatie van de gescheiden vader?

Gesprek met nabestaanden Srebrenica
Nederland is aansprakelijk voor de dood van drie moslimmannen na de val van de enclave Srebrenica in 1995. De Hoge Raad heeft een eerder oordeel van het gerechtshof daarover vrijdag bevestigd. En van die mannen was de vader van Alma.

Marsha Pinedo
Marsha Pinedo is jongerentherapeut en oprichter van Villa Pinedo, een digitaal platform waar kinderen uit echtscheidingen terecht kunnen. Door te kijken door de ogen van kinderen kunnen vechtscheidingen worden voorkomen, is haar motivatie.

Feit of Fictie: Is de mens wel gemaakt voor monogamie?
Verliefd worden op een ander of vreemdgaan is een belangrijke reden waarom relaties stuk lopen. Hoe komt dit? Is de mens niet gemaakt om monogaam te zijn?

Deze uitzending van het programma Altijd Wat is uitgezonden op dinsdag 10 september door de NCRV. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie