Programma
Als de Brandweer

Als de Brandweer

6

Als de Brandweer is een documentaireserie bij SBS6. In de serie volgen we brandweermannen en -vrouwen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. We zien dat brandweerlieden niet alleen brandjes blussen. Ze worden bijvoorbeeld ook opgeroepen bij verkeersongelukken en reanimaties. Maar ook minder urgente zaken als liftopsluitingen, ontsnapte dieren en beknellingen worden opgelost door de brandweer. De brandweermannen en vrouwen filmen de uitrukken zelf en dit alles wordt aangevuld met beelden van een professionele cameracrew, beveiligingscamera’s en smartphones van omstanders. Zo zien we wat een brandweerman of vrouw allemaal meemaakt tijdens een dienst. Elke melding wordt vanaf het begin tot eind gevolgd.
 • Als de Brandweer

  397 x bekeken | 1-12-2019
  Als de Brandweer - Aflevering 2
  6
  Deze keer; een paard is vastgezogen in een moddersloot en moet gered worden. Bij een flatbrand wordt een bejaarde man uit een brandende woning gehaald. Hij is buiten bewustzijn als zijn zoon de brandweer vertelt dat hij… Bekijk uitzending
 • Als de Brandweer

  846 x bekeken | 24-11-2019
  Als de Brandweer - Aflevering 1
  5
  In deze aflevering een uitslaande brand die de woning van studenten bedreigt. Een vrouw valt van haar fiets en komt onder een rijdende tram terecht. En een auto met twee inzittenden boort zich in de gevel van een… Bekijk uitzending
nieuws over Als de Brandweer
 • Als de Brandweer - SBS6 volgt brandweerlieden in Als de Brandweer

  SBS6 volgt brandweerlieden in Als de Brandweer

  23-11-2019  SBS6 volgt in de nieuwe documentaireserie Als de Brandweer brandweermannen en -vrouwen tijdens hun werk. De brandweer doet volgens de familiezender zoveel meer dan alleen brandjes blussen en daarom laten zij in hun nieuwe zondagavondshow zien hoe de brandweer te werk gaat.

  De realityserie is een uniek inkijkje, want de brandweerlieden filmen zelf. “Dat maakt de beleving van deze serie uniek, intens en exclusief”, zegt de tv-zender van John de Mol. De eigen beelden worden aangevuld met beelden van een professionele cameracrew, beveiligingscamera’s en smartphones.

  Het nieuwe tv-seizoen kende een uitstekende start voor SBS6, met name in het weekend dankzij de Linda de Mol-shows Ik hou van Holland en Miljoenenjacht. Als de Brandweer volgt nu Het Mooiste Liedje op, dat afgelopen oktober Miljoenenjacht opvolgde. De muziekshow trok zo’n 600.000 kijkers.
  Lees verder