Uitzending
Alles over Wonen - Aflevering 5

Aflevering 5

Alles over Wonen

29-10-2017

| 1069 x bekeken | 0 reacties
6
Aankomende zondag weer een nieuwe aflevering van Alles over Wonen met de nieuwste woontrends en meest handige tips! Uiteraard gaan we ook deze week weer in gesprek met een adviseur van De Hypotheekshop. De afgelopen weken hebben we al meerdere adviezen mogen ontvangen met betrekking tot de woningmarkt. Deze week de vraag: Met welke verzekeringen krijg ik te maken bij de aankoop van een woning?

Vorige week heeft Anouk de eerste besparingstip in ontvangst mogen nemen van Overstappen.nl. Geld besparen willen natuurlijk allemaal wel, daarom staat deze week Dirk in de rij voor de tweede besparingstip.

In een programma zoals Alles over Wonen mag de tuin natuurlijk niet onbesproken blijven! Anouk bezoekt een tuin in Waalwijk waar Ruud Spierings van Tuinextra het verlichtingsplan verzorgd heeft. Ten slotte gaat Anouk in gesprek met Bertjan Janssen van Doorn van Ventistone over steenvezelprofielen die houtrotschade aan kozijnen kunnen voorkomen. Later in het seizoen zullen we Bertjan volgen bij een lopend project waar hij deze steenvezelprofielen ook daadwerkelijk gaat toepassen.

De presentatie was in handen van Jeroen Smits en Anouk van Kooijk. Deze uitzending van het programma Alles over Wonen met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op zondag 29 oktober door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie