Uitzending
Alles over Wonen - Aflevering 37
Alles over Wonen - Aflevering 37

Aflevering 37

Alles over Wonen

2-4-2017

| 1300 x bekeken | 0 reacties
7
In de aankomende aflevering van Alles Over Wonen helpen we Harriėtte, haar man Hilco en haar zoon Eleazar. In 2015 werd er alvleesklierkanker bij Hilco vastgesteld, gelukkig bleek dit later geneesbaar te zijn, maar de kans blijft 50/50 dat het weer terug komt. Haar zoon heeft autisme, wat extra zorg betekent in de opvoeding. Samen komen Hariėtte en Hilco net rond van de bijstand, dit is volgens Harriėtte elke dag overleven. Met de hulp van GAMMA, Interieur bij ons Thuis, Wilmas Lawn & Garden, Polydaun, Frederiks Interieurs B.V., DEKAS en GlansGarant zorgen we voor een nieuwe slaapkamer voor Eleazar en studeerkamer voor Hilco. Uiteraard krijgen we ook deze week weer een RYOBI POWER TOOLS tooltip van Lennart. Deze aflevering gaat het over de boormachine. Rispens Notarissen komt langs en geeft een tip over het testament. Hoe stel je het op en wat zet je in het testament? Makelaardij Sierd Moll geeft ook wat advies. Het is een oude bekende van Harriėtte en Hilco, hij heeft hen jaren geleden geholpen aan hun huis.

Uiteraard hebben we ook deze week weer een kijkersvraag die door de NVM beantwoord wordt. De kijkersvraag van deze week is: Hebben we een aankoopmakelaar nodig?

De presentatie was in handen van Jeroen Smits en Anouk van Kooijk. Deze uitzending van het programma Alles over Wonen met de titel Aflevering 37 werd uitgezonden op zondag 2 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie