Uitzending
Alles over Wonen - Aflevering 14
Alles over Wonen - Aflevering 14

Aflevering 14

Alles over Wonen

31-12-2017

| 1514 x bekeken | 0 reacties
7
In de laatste uitzending van dit seizoen van Alles over Wonen kijken we verder mee met Mark en Rosemarie die op zoek zijn naar hun eerste koopwoning in omgeving Amsterdam. Vorige week heeft het koppel kennis gemaakt met NVM-makelaar Gaby Balkema. Hij is aan de slag gegaan met hun woonwensen en heeft vandaag de eerste bezichtiging voor ze geregeld!

Ook hebben we deze week een nieuwe uitdaging voor de stylisten van de NTI. De kleur groen zien we steeds vaker terug in het interieur, maar hoe kan je dit nou het beste te combineren? De stylist krijgt een uur de tijd om aan de slag te gaan met het thema: ‘Goed gemixt met groen’.

Natuurlijk krijgen we deze week voor de laatste keer advies van een adviseur van De Hypotheekshop. Deze week de vraag: ‘Is het een probleem als ik een aflossingsvrije hypotheek heb?’

De presentatie was in handen van Jeroen Smits en Anouk van Kooijk. Deze uitzending van het programma Alles over Wonen met de titel Aflevering 14 werd uitgezonden op zondag 31 december door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie