Uitzending
All You Need Is Love - Aflevering 2

Aflevering 2

All You Need Is Love

25-7-2015

| 2552 x bekeken | 0 reacties
7
Robert zet zich in om de heimelijke liefde van Hilde tot bloei te brengen. Hilde kent Paul via haar werk bij een supermarktketen en gaat haar gevoelens voor hem opbiechten. Mariel heeft na anderhalf jaar een punt achter haar relatie met Edwin gezet. Hij is er kapot van en wil de liefde van zijn leven terugwinnen. Verder spreken in de Lila Liefdeslounge zes mensen hun partner, zus of vriendinnengroep toe. Oma Thea is benieuwd hoe het haar grote liefde Dick is vergaan. Erik, Maarten en Jacob zijn volgens hun vriendinnen totaal niet romantisch, maar dat verandert acuut in deze uitzending. Daarnaast gaat Robert naar AustraliŽ met de tienjarige Sydney, haar ouders Peter en Susan en zusje Gwen om daar familie op te zoeken. Te midden van al die romantiek treedt Ilse de Lange op.

Door Ilse DeLange werd er opgetreden in deze uitzending van All You Need Is Love. De presentatie was in handen van Robert ten Brink. Deze uitzending van het programma All You Need Is Love met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op zaterdag 25 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • All You Need Is Love - Robert ten Brink brengt families samen in alternatieve kerstspecial

  Robert ten Brink brengt families samen in alternatieve kerstspecial

  24-12-2021

  Robert ten Brink is vanavond weer traditiegetrouw op televisie te zien met de kerstspecial van All You Need Is Love. Onder zijn motto ‘Niemand mag met kerst alleen zijn’ brengt Dr. Love ook dit jaar op kerstavond weer...
  Lees verder
 • All You Need Is Love - Robert ten Brink verwent moeders in speciale

  Robert ten Brink verwent moeders in speciale

  7-5-2021

  Lees verder
 • All You Need Is Love - Dr. Love herenigt coronaproof geliefden in

  Dr. Love herenigt coronaproof geliefden in

  24-12-2020

  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten