Programma
All Together Now

All Together Now

6
All Together Now is een muzikale show bij RTL 4. In deze gezellige muziekshow moeten de deelnemers niet alleen heel goed kunnen zingen, maar ook een heel goed optreden neerzetten. De deelnemers treden op voor 100 muziekprofessionals en moeten er met hun optreden voor zorgen dat zo veel mogelijk van deze 100 opstaan en gaan meezingen. Jamai Loman staat aan het hoofd van de jury die bestaat uit muziekprofessionals, vocalisten en entertainers uit alle takken van de muziekbusiness. Hoe meer er meezingen en swingen hoe meer punten de deelnemer haalt. Chantal Janzen presenteert het programma.
De eerste uitzending van All Together Now is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op All Together Now

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van All Together Now online beschikbaar komt)
Over dit programma
 • Chantal Janzen Chantal Janzen is geboren op 15 februari 1979 te Tegelen. Chantal Janzen is een Nederlandse actrice, musicalster en presentatrice. Chantal Janzen presenteert nu All Together Now, Chantal Komt Werken, Chantal Blijft Slapen en It Takes Two. Als… Bekijk volledig dossier
 • Jamai Loman Jamai Loman is geboren op 30 juni 1986 te Gouda. Jamai Loman is een Nederlandse zanger en musicalacteur. Jamai Loman presenteert nu The Voice of Holland en Lekker Slim. Als presentator is Jamai Loman onder meer bekend van Echt Waar?!, Time To… Bekijk volledig dossier
nieuws over All Together Now
 • All Together Now - RTL4 haalt hitshow All Together Now naar Nederland

  RTL4 haalt hitshow All Together Now naar Nederland

  1-2-2019  RTL4 haalt de muzikale hitshow All Together Now naar Nederland. Na het succes in onder andere Engeland, Australië en Brazilië is de talentenjacht dit voorjaar in Nederland te zien bij RTL4. De presentatie van het gloednieuwe vrijdagavondprogramma is in handen van Chantal Janzen.

  De deelnemers treden op voor 100 muziekprofessionals, aangevoerd door zanger Jamai Loman. Het doel van de deelnemers is om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk professionals opstaan en meezingen. Het aantal meezingende professionals bepaalt het aantal punten van de deelnemers.

  Het 100-koppige publiek bestaat uit zorgvuldig geselecteerde muziekprofessionals. “De 100 zijn vocalisten en entertainers uit alle takken van de muziekindustrie. Van rapper en een swingende koordirigent tot een operazangeres met ruime staat van dienst”, aldus RTL4 in een persbericht.
  Lees verder