Programma
ADHDennis

ADHDennis

6
ADHDennis is een SBS6 programma. Dennis Weening probeert in het programma uit te zoeken of hij zelf ADHD heeft. Zijn omgeving denkt dat hij het zeker heeft, maar Dennis heeft zich er nooit op laten testen. We krijgen een kijkje in het privéleven van Dennis. Warin we zien dat hij vaak druk, onrustig en ontzettend chaotisch is. Dennis onderzoekt daarnaast of de onrust die hij zelf in zijn lijf voelt ook echt komt door ADHD. Ook zijn drukke tv-ploeg laat zich onderzoeken. Voordat hij de uitslag van een psychiater krijgt wil hij nog wel veel meer over ADHD te weten komen. Daarom vliegt Dennis de wereld rond voor bijzondere ontmoetingen met ADHDers. En gaat op zoek naar een alternatief voor medicatie. Dus manieren om rustiger te worden zonder medicatie te gebruiken.
De eerste uitzending van ADHDennis is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op ADHDennis

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van ADHDennis online beschikbaar komt)
Over dit programma
 • Dennis Weening Dennis Weening presenteert nu ADHDennis. Als presentator is Dennis Weening onder meer bekend van Levenslang met Dwang, Expeditie Robinson, Tattoo Trippers, ADAM zoekt EVA VIPS, Bizarre Eters, Zon Zuipen Ziekenhuis, Bizarre Slapers, Tourette On… Bekijk volledig dossier
nieuws over ADHDennis
 • ADHDennis - Dennis Weening maakt programma over ADHD voor SBS6

  Dennis Weening maakt programma over ADHD voor SBS6

  25-11-2019  Dennis Weening gaat aan de slag voor SBS6. De voormalig presentator van Expeditie Robinson duikt vanaf dinsdag 7 januari 2020 in de wereld van ADHD. Weening heeft zich nog nooit laten testen op ADHD, maar volgens zijn omgeving voldoet hij wel aan de beschrijving van de stoornis.

  Na zijn vertrek bij RTL, hoopt hij bij SBS6 uit te vinden of hij ADHD heeft. “Het uiteindelijk doel van het programma is dat ik met een psychiater ga praten, die gaat mij de diagnose geven of ik het heb”, vertelde Dennis, die eind vorig jaar aan de kant werd gezet bij Expeditie Robinson, in Shownieuws.

  Dennis vliegt de wereld voor bijzondere ontmoetingen, waaronder met voormalig bokskampioen Regilio Tuur. Wening gaat op zoek naar een alternatief voor medicatie. “Wij gaan allerlei alternatieve manieren zoeken om rustiger te worden, om zonder medicatie om te kunnen gaan met ADHD.”
  Lees verder