Programma
ADAM zoekt EVA VIPS

ADAM zoekt EVA VIPS

5
ADAM zoekt EVA is een datingprogramma bij RTL5 waarin Nederlandse singles enkele alleenstaande kandidaten leren kennen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Ze ontmoeten elkaar voor het eerst naakt op een tropisch eiland. Zo leren ze elkaar wel echt goed kennen. Als ze elkaar een beetje hebben leren kennen, arriveert er ook nog een derde naakte kandidaat. Diegene die een wedstrijdje wint, mag kiezen wie het eiland als eerste moet verlaten. De twee overgebleven kandidaten zien elkaar na hun verblijf op het eiland voor het eerst gekleed, waarna ze moeten beslissen of ze met elkaar verder willen. Het VIP-seizoen van Adam Zkt. Eva wordt gepresenteerd door Marieke Elsinga.
 • ADAM zoekt EVA VIPS

  107500 x bekeken | 4-8-2015
  ADAM zoekt EVA VIPS - Aflevering 3
  5
  Deze uitzending van het programma ADAM zoekt EVA met de titel Aflevering 3 werd uitgezonden op dinsdag 4 augustus door RTL5. Bekijk uitzending
 • ADAM zoekt EVA VIPS

  76108 x bekeken | 21-7-2015
  ADAM zoekt EVA VIPS - Aflevering 1
  5
  Deze uitzending van het programma ADAM zoekt EVA met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op dinsdag 4 maart door RTL5. Bekijk uitzending
 • ADAM zoekt EVA VIPS

  40821 x bekeken | 26-5-2015
  ADAM zoekt EVA VIPS - Aflevering 8
  5
  Dat naakt daten een toevoeging is, wordt meer dan bevestigd. Cupido schiet recht in de harten van twee jonge avonturiers die straalverliefd het eiland verlaten. Deze uitzending van het programma ADAM zoekt EVA met de… Bekijk uitzending
« 1 2 »
Nieuws over ADAM zoekt EVA VIPS
 • ADAM zoekt EVA VIPS - BN’ers geven zich bloot in tweede seizoen Adam Zkt. Eva VIPS

  BN’ers geven zich bloot in tweede seizoen Adam Zkt. Eva VIPS

  4-9-2018

  Zes bekende Nederlanders gaan in het tweede seizoen van Adam Zkt. Eva VIPS in de meest pure vorm op zoek naar de ware liefde. Jeroen Post, Joshua Feytons, Dewi Pechler, Jeffrey Wammes, Beau Hesling en Eric Dikeb geven zich dit seizoen bloot in hun zoektocht naar hun Adam of Eva.

  Verleider Joshua uit het populaire RTL5-programma Temptation Island gaat in de eerste aflevering van Adam Zkt. Eva VIPS, die vanavond om 20:30 uur te zien is op RTL5, op zoek naar zijn ware Eva. Joshua verstaat de kunst van het verleiden als geen ander, maar nu is hij opzoek naar de ware.

  Het nieuwe seizoen van Adam Zkt. Eva VIPS wordt gepresenteerd door Marieke Elsinga, die daarmee het stokje overneemt van Dennis Weening. “Het was geweldig om te zien hoe intens alle VIPS en singles het daten beleefd hebben. Poedelnaakt, ga er maar aanstaan!”, aldus de presentatrice.
  Lees verder
 • ADAM zoekt EVA VIPS - BN'ers in Adam zoekt Eva

  BN'ers in Adam zoekt Eva

  3-3-2017

  RTL5 heeft afgelopen week de bekende Nederlanders bekendgemaakt die meedoen aan het VIP-seizoen van Adam Zkt. Eva. In het nieuwe seizoen van het spraakmakende RTL5-programma gaan bekende Nederlanders op een onbewoond eiland naakt daten met onbekende Nederlanders.

  Olympisch kampioene Inge de Bruijn is de bijzonderste naam die meedoet aan het programma. Ook realityster Tony Wyczynski, beter bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso, Cassius Verbond van de boyband B-Brave en acteur, presentator en schrijver Curt Fortin gaan naakt daten in Adam Zkt. Eva.

  De laatste twee BN’ers die meedoen zijn zangeres, actrice en danseres Chaira Borderslee en realityster Kasia Dolkowska. Het nieuwe seizoen van Adam Zkt. Eva wordt gepresenteerd door Dennis Weening, die Nicolette Kluijver vervangt. Bij Nicolette is onlangs een voorstadium van longkanker ontdekt.
  Lees verder