Programma
Aan ‘t Zand

Aan ‘t Zand

6
Aan ‘t Zand is een zandsculpturen-show bij Omroep MAX. Marlijn Weerdenburg presenteert deze wedstrijd tussen Nederlandse zandkunstenaars. In het programma strijden zes kunstenaars tegen elkaar. De deelnemers worden beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Marcel Elsjan of Wipper, Marianne de Nooijer en een publieksjurylid.
De eerste uitzending van Aan ‘t Zand is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Aan ‘t Zand

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Aan ‘t Zand online beschikbaar komt)
Over dit programma
 • Marlijn Weerdenburg Marlijn Weerdenburg is geboren op 1 april 1983 te Schiedam. Marlijn Weerdenburg is een Nederlandse actrice en zangeres, die in 2013 bekend werd door haar vertolking van de rol van Danni Lowinski in de gelijknamige serie. Marlijn Weerdenburg… Bekijk volledig dossier
nieuws over Aan ‘t Zand
 • Aan ‘t Zand - Marlijn Weerdenburg presenteert zandsculpturen-show

  Marlijn Weerdenburg presenteert zandsculpturen-show

  4-6-2019  NPO 1 komt komende zomer met een heuse wedstrijd tussen Nederlandse zandkunstenaars om de mooiste zandsculpturen te maken. De presentatie van de zomerse spin-off van Heel Holland Bakt is in handen van Marlijn Weerdenburg. Dat heeft Omroep MAX deze week bekendgemaakt.

  Nederland is volgens de omroep ‘groot in het maken van zandsculpturen’ en daarom gaan zes kunstenaars in Aan 't zand de strijd met elkaar aan. De deelnemers worden beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Marcel Elsjan of Wipper, Marianne de Nooijer en een publieksjurylid.

  Marlijn kijkt erg uit naar haar tweede uitstapje naar Omroep MAX. “We hebben vroeger allemaal wel eens zandkastelen gebouwd, maar ik moet bekennen dat ik het niveau van toen nog steeds niet ontstegen ben. Want wat de kunstenaars uit Aan 't zand kunnen, dat is echt heel bijzonder!”
  Lees verder