Uitzending
5 jaar later - Economie special

Economie special

5 jaar later

2-1-2014

| 1209 x bekeken | 0 reacties
8
Een special over de crisis die vijf jaar geleden begon, met Peter Paul de Vries, Jeroen Smit en Willem Middelkoop. 5 jaar geleden deden deze drie mannen voorspellingen over het verloop van de crisis. Een gesprek over het nut van duiden, de verantwoordelijken en de toekomst. Alle drie zijn ze in ieder geval niet slechter uit de crisis gekomen. De ene een goedlopend boek, de andere twee goedlopende bedrijven. De conclusies:

Jeroen Smit is optimistisch : “Hoe erg is die crisis nou eigenlijk? Laats kwam er een bericht dat Nederlanders drie procent minder met vakantie gaan. Is dat nou crisis?’”

Peter Paul de Vries is voorzichtig optimistisch: “Ik heb nu vijf kinderen, het leek me goed om er consumenten bij te maken.”

Willem Middelkoop ziet het een stuk somberder: “Het financiële systeem is in het hart kapot gegaan… en dan kijken mensen naar mij als: van welke planeet kom jij?”

In deze uitzending van 5 jaar later waren Jeroen Smit, Peter Paul de Vries en Willem Middelkoop te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma 5 jaar later met de titel Economie special werd uitgezonden op donderdag 2 januari door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie