Uitzending
3 op Reis - Costa de la Luz

Costa de la Luz

3 op Reis

20-3-2011

| 3932 x bekeken | 0 reacties
7
Globetrotter Floortje Dessing bezoekt dit seizoen eilanden met een bijzonder verhaal. Van het piepkleine eilandje Pitcairn tot het Griekse eiland Ikaria, waar ťťn op de drie mensen ouder dan negentig jaar wordt. Dennis Storm bezoekt Łberhippe steden en maakt trips waar doorgewinterde backpackers alleen maar van kunnen dromen. Nicolette reist naar de mooiste plekken binnen en buiten Europa, zonder daarbij veel geld te verbrassen. Patrick gaat naar landen waar in het verleden veel onrust is geweest. Hij kijkt hoe de inwoners er nu leven en hij zoekt uit wat er voor reizigers te beleven is.

Nicolette - Costa de la Luz.
Nicolette reist langs de Costa de la Luz: een onaangetast stuk Spaanse kust. Hier vindt ze de drie typische ingrediŽnten van AndalusiŽ: dans, paarden en het strand. Dus verkent Nicolette de kust per paard, neemt ze dansles en verblijft ze in het zuidelijkste puntje van Spanje: Tarifa.

Dennis - AustraliŽ (5/5).
Dennis blikt terug op zijn reis Down Under. Omdat zijn tocht van Broom naar Darwin zo rijk aan indrukken was vertoont 3 op Reis in deze aflevering niet eerder uitgezonden materiaal. Zo probeert Dennis een record te verbreken van de voormalig Australische president en is te zien hoe ťťn van de crewleden wordt ondergezeken door een pad. Presentatie: Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver, Patrick Lodiers.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Costa de la Luz is uitgezonden op zondag 20 maart door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing, Sebastiaan Labrie, Daphne Bunskoek, Patrick Lodiers, Dennis Storm en Nicolette Kluijver.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!