Uitzending
3 op Reis - 19-9-2021

19-9-2021

3 op Reis

235 x bekeken | 0 reacties
6
Dzifa vervolgt haar low budget trip door Zuid-Europa. Ze is in het zuiden van Frankrijk waar ze een bezoek brengt aan het psychedelische landgoed van hippie Michel. Ze gaat hier aan de slag als wooffer; een manier voor reizigers om gratis te kunnen overnachten in ruil voor wat werk. Maurice start aan zijn droomreis op de motor richting ScandinaviŽ, die hij zoveel mogelijk offroad wil afleggen. Om alvast in te komen, rijdt hij in Noord-Brabant een stukje van de Trans European Trail; een avontuurlijke offroad motorroute die door 30 landen in Europa loopt.

De presentatie was in handen van Geraldine Kemper, Chris Zegers, Evi Hanssen, Maurice Lede, Nienke de la Rive Box, Jennifer Hoffman en Dzifa Kusenuh. Deze uitzending van het programma 3 op Reis werd uitgezonden op zondag 19 september door LLINK.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Ontdekt Nederland in dertiende seizoen

  Ontdekt Nederland in dertiende seizoen

  18-8-2019

  Dzifa vervolgt haar low budget trip door Zuid-Europa. Ze is in het zuiden van Frankrijk waar ze een bezoek brengt aan het psychedelische landgoed van hippie Michel. Ze gaat hier aan de slag als wooffer; een manier voor…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten