Uitzending
24/7 - 13-1-2012

13-1-2012

24/7

1138 x bekeken | 0 reacties
6
Kijkbuiskillers, zombies en weerwolven, vrijdag de 13e is achter de rug. We hopen dat je het hebt overleefd. Wij hebben je hopelijk zonder kleerscheuren door het laatste uurtje van 13/01/12 heen geloodst. Soepel en zacht. Heb je het gemist, geen punt. Je kan ons altijd terugkijken.

We gaven je tips om vrijdag de dertiende zo goed mogelijk door te komen, we hebben het gehad over hoe makkelijk een Hyves-bericht je carrière kan nekken, Arco dook achter het nieuws over de zelfmoord van EricJames Borges, Zarayda praatte je bij over de Kardashians en we hebben Bright's Tonie weer voor je op de tech-bank gezet. Maar zoals je van ons gewend bent was er veel eyecandy, een lekkere trending en hadden we weer een happy ending waar je blij van gaat worden. OHJA! Last but so very not least - onze studiogast was niemand minder dan de immer scherpe Prem Shivram Shaw Radhakishun, beter bekend als Prem, maar zijn volledige naam is zo epic als die van een legendarische boxer. Kijken!

Deze uitzending van het programma 24/7 is uitgezonden op vrijdag 13 januari door BNN. De presentatie was in handen van Winfried Baijens en Zarayda Groenhart.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie