Uitzending
Zembla - Al Qaeda's nieuwe slachtveld

Al Qaeda's nieuwe slachtveld

Zembla

7-7-2005

| 1391 x bekeken | 0 reacties
6
Sinds 9 september 2001 zijn er geen terroristische aanslagen meer geweest in de Verenigde Staten. Maar in Madrid, Berlijn, Londen en andere grote hoofdsteden van Europa wordt de angst voor terreur steeds groter. Experts in terrorisme waarschuwen al langer voor nieuwe aanslagen. In de documentaire Al Qaeda's nieuwe slachtveld, die vanavond te zien is in Zembla bij de VARA/NPS op Nederland 3, wordt een overzicht gegeven van de activiteiten van Al Qaeda in Europa. Ondanks honderden arrestaties van mensen die verdacht worden van terroristische acties en ondanks alle veiligheidsmaatregelen, worden de autoriteiten geconfronteerd met een nieuwe en gevaarlijke vijand.

Deze uitzending van het programma Zembla met de titel Al Qaeda's nieuwe slachtveld is uitgezonden op donderdag 7 juli door de VARA en de NPS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Zembla - Terug op NPO 2 op nieuwe uitzendavond

    Terug op NPO 2 op nieuwe uitzendavond

    13-2-2019

    Het onderzoeksprogramma ZEMBLA keert vanavond weer terug op televisie. De afgelopen jaren loopt het tekort aan medicijnen in Nederland op en volgens deskundigen ligt een belangrijke oorzaak van de tekorten in China.…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten