Uitzending
WNL op Zondag - 16-12-2018

16-12-2018

WNL op Zondag

684 x bekeken | 0 reacties
6
Een bijzonder dubbelinterview met korpschef Erik Akerboom van de Nationale Politie en Commandant der Strijdkrachten Rob Bauer van de Nederlandse krijgsmacht. De twee topmannen van de Nederlandse veiligheid- en defensiewereld zijn samen te gast bij Rick Nieman. Over nationale veiligheid, de aanpak van criminaliteit en samenwerking tussen verschillende diensten.

Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken geeft haar reactie op de plannen voor democratische- en bestuurlijke vernieuwing. Ook gaat de minister en vicepremier in op de campagne tegen nepnieuws en de discussie rond de zomer- of wintertijd.

Journalist en documentairemaker Fidan Ekiz en campagnestrateeg Frits Huffnagel kijken terug op het jaar 2018. Wat was het voor een jaar? Wie maakte indruk? Wat was een opvallend moment?

In deze uitzending van WNL op Zondag waren Fidan Ekiz en Frits Huffnagel te gast. De presentatie was in handen van Rick Nieman. Deze uitzending van het programma WNL op Zondag werd uitgezonden op zondag 16 december door WNL.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie