Nieuwsbericht
Wat Gaat Er Nu Door Je Heen? - Wilfred Genee bekijkt historische sportfragmenten

Wilfred Genee bekijkt historische sportfragmenten

Wat Gaat Er Nu Door Je Heen?

23-2-2016

| 280 x bekeken | 0 reacties
7

Wat gaat er nu door je heen? Dat is de vraag die centraal staat in het nieuwe RTL 7-programma Wat Gaat Er Nu Door Je Heen? van Wilfred Genee. Vanaf maandag 29 februari gaat de presentator het gesprek aan met inspirerende persoonlijkheden aan tafel. Een uur lang vormen historische sportfragmenten de basis van een goed en uitdagend gesprek aan tafel. Elke aflevering staat een hoofdpersoon centraal. In de allereerste uitzending neemt Matthijs van Nieuwkerk plaats tegenover Wilfred Genee. Naast Van Nieuwkerk schuiven Bram Moszkowicz, Freek de Jonge, Beau van Erven Dorens, Peter R. de Vries en Marco van Basten aan.

Aan de hand van historische sportfragmenten ontstaat een intiem, bijzonder en soms onverwachts gesprek. Deze fragmenten hebben een speciale betekenis voor de hoofdgast en zijn voor hem heel belangrijk of zelfs bepalend geweest. Volgens Genee is sport in dit programma de verbindende factor: “De emotie in sport zorgt voor een speciale sfeer aan tafel waardoor het interview de kans krijgt opener en persoonlijker te worden”. Voor de presentator gaat een lang gekoesterde droom in vervullen: “Al vijftien jaar geleden had ik de wens een zomergasten-achtig programma te maken aan de hand van sportfragmenten”.

Het decor in de studio wordt gevormd door een grote bal waar middels video-mapping sportgraphics en fragmenten op getoond worden.

Afleveringen kun je gratis en voor niets terugzien bij TVblik!

Klik hier voor meer informatie over Wat Gaat Er Nu Door Je Heen?, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee