Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Van Der Vorst Ziet Sterren - Van Der Vorst Ziet Ushi

Van Der Vorst Ziet Ushi

Van Der Vorst Ziet Sterren

10-2-2013

| 4181 x bekeken | 0 reacties
3
Zondagavond gaat Peter van der Vorst op bezoek bij Wendy van Dijk en haar alter-ego Ushi Hirosaki. Dit ter gelegenheid van de film Ushi Must Marry, die maandag in premiere gaat.

Peter is bij Wendy thuis waar ze onder meer de jurk van ontwerper Claes Iversen onthult die ze op de premiere zal dragen. Ook haar dochtertje Lizzy is van de partij.

Op de set van de film kijkt Peter backstage mee bij de opnames en ziet hij hoe de spectaculaire stunts tot stand kwamen. Ook spreekt hij met regisseurs Paul Ruven en David Lipschits en de andere acteurs uit de film.In Amsterdam gaat hij op bezoek bij (Hiromi) Tojo, de Japanse acteur die al jarenlang meestal stilzwijgend naast Ushi zit tijdens de interviews. Voor het eerst vertelt hij over zijn leven en hij laat Peter op hardhandige wijze kennismaken met de vechtsport shorinji kempo.

Verder wordt er teruggeblikt op de ontstaansgeschiedenis van Ushi en laten ervaren 'typetjesmakers' Carlo en Irene, Tineke Schouten, Andre van Duin en Paul Groot hun licht schijnen over het succes van de Japanse journaliste.

Deze uitzending van het programma Van Der Vorst Ziet Sterren met de titel Van Der Vorst Ziet Ushi is uitgezonden op zondag 10 februari door RTL4. Te gast waren Paul Groot, Tineke Schouten, Paul Ruven, André van Duin, Wendy van Dijk en Carlo Boszhard. De presentatie was in handen van Peter van der Vorst. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie