Uitzending
Tijd voor MAX - Jaap Robben over zijn boek Zwijgmannen

Jaap Robben over zijn boek Zwijgmannen

Tijd voor MAX

17-11-2021

| 261 x bekeken | 0 reacties
7
Op Wereldprematurendag wordt er extra aandacht gevraagd voor te vroeg of ziek geboren baby's. Mathilde Keij, moeder van Tjavi, en Manon Benders, hoogleraar neonatologie van het UMC Utrecht, zijn te gast.

Peter Heerschop en Viggo Waas hebben acht Olympische Spelen meegemaakt. Samen blikken ze terug en alvast vooruit in de eenmalige theatervoorstelling De Weg Naar De Spelen. Peter is te gast.

Jaap Robben komt vertellen over zijn boek Zwijgmannen. Het gaat over elkaar leren kennen wanneer je geen taal deelt.

En wildlife-docent André Donker heeft een hoop te vertellen over wasberen in Limburg en wintervlinders.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Peter Heerschop en Viggo Waas te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Jaap Robben over zijn boek Zwijgmannen werd uitgezonden op woensdag 17 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Op Wereldprematurendag wordt er extra aandacht gevraagd voor te vroeg of ziek geboren baby s. Mathilde Keij, moeder van Tjavi, en Manon Benders, hoogleraar neonatologie van het UMC Utrecht, zijn te gast. Peter…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten