Uitzending
Tijd voor MAX - Een andere kijk op de Bijbel

Een andere kijk op de Bijbel

Tijd voor MAX

9-2-2018

| 680 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast: onder anderen Mila Haak, Sonja Silva en Inez van Oord.

De Mila Haak koos een bijzonder onderwerp voor haar profielwerkstuk: ze maakte een film over een dag uit het leven van haar 85-jarige opa. In de documentaire probeert hij antwoord te geven op de persoonlijke vragen van zijn kleindochter. De dood is een belangrijk thema in de documentaire.

Verder: Inez van Oord weet zondag of haar boek Rebible tot Spirituele Boek van het Jaar wordt uitgeroepen. Voor het boek las ze de bijbel opnieuw en probeerde de verhalen op een andere manier te interpreteren.

En Sonja Silva werd bekend als Miss Nederland en werkte vervolgens als VJ bij TMF. Toch voelde ze altijd dat er wat miste. De Amerikaanse rapper Montell Jordan bracht haar in aanraking met de bijbel. Sindsdien gaat ze vol voor het geloof. En ze gaat vloggen voor LibelleTV, onder andere over haar kinderwens.

Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Een andere kijk op de Bijbel werd uitgezonden op vrijdag 9 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!