Uitzending
Tijd voor MAX - De zeven levens van Wubbo Ockels

De zeven levens van Wubbo Ockels

Tijd voor MAX

11-5-2015

| 936 x bekeken | 0 reacties
6
Op 18 mei 2015 is het een jaar geleden dat Neerlands eerste ruimtevaarder en onvermoeibaar pleitbezorger voor duurzame energie, Wubbo Ockels overleed. Met weduwe Joos Ockels en dochter Gean praten we over hun leven met deze bijzondere echtgenoot en vader. Want wat is de erfenis die Wubbo Ockels heeft nagelaten? En waarom was het belangrijk voor Gean om nog een laatste hoofdstuk toe te voegen aan haar boek 'De zeven levens van Wubbo Ockels'?

Het MAX-radioprogramma 'Twee Dingen' stelt ter gelegenheid van haar 1000ste uitzending een lijst van de 10 meest inspirerende, onbekende ouderen van Nederland samen. Margreet Reijntjes en Elles de Bruin leggen aan de hand van anekdotes en voorbeelden uit wat de criteria zijn voor deze lijst en hoe u iemand kunt nomineren!

Volgens chef-kok Yuri Verbeek worden ingrediŽnten vaak niet in hun waarde gelaten, terwijl pure smaken juist zo belangrijk zijn. Hij gaat daarom duurzaam voor ons koken.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Elles de Bruin en Margreet Reijntjes te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel De zeven levens van Wubbo Ockels werd uitgezonden op maandag 11 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie