Uitzending
Tijd voor MAX - Biografie over Harry de Winter

Biografie over Harry de Winter

Tijd voor MAX

7-3-2024

| 351 x bekeken | 0 reacties
6
Harry de Winter overleed een jaar geleden. Edwin Gitsels was jarenlang de eindredacteur van het programma Wintertijd en schreef een biografie over Harry: Lang Verhaal Kort.

Wouter Vogel maakte de documentaire FC Banlieue, waarin gekeken wordt wat er gebeurt als je een amateurteam een seizoen lang laat steunen door datawetenschappers en experts uit de professionele voetbalwereld.

Juliette Verhoeven van Save the Children vertelt tegen welke problemen hulpverleners aanlopen in Gaza: hoe is de situatie daar nu?

Het 30 jaar oude nummer Where is the love wordt heruitgebracht in een nieuw jasje door Django Wagner en New Timeless. Ze treden op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Django Wagner te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Biografie over Harry de Winter werd uitgezonden op donderdag 7 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie