Nieuwsbericht
The Passion - 2024 in de Utrechtse stad Zeist

2024 in de Utrechtse stad Zeist

The Passion

28-1-2024

| 818 x bekeken | 0 reacties
6
Vanuit Midden-Nederland luidt de muzikale Passion 28 maart 2024, op de Witte Donderdag. De veertiende editie van de Passion wordt dit keer uitgezonden in Zeist. Een stad met veel historie, verschillende geloofsovertuigingen, diversiteit en culturen. Het is een evenement waarbij de verschillen even weg zijn.

De boodschap van dit jaar is: ‘Ik geloof in jou’. Angela Schijf, die dit jaar de rol van Maria op zich mag nemen zegt het volgende er over: ‘Ik geloof in jou is het thema dit jaar. Toen ik dat hoorde moest ik huilen en zei ik ja op deze rol. Want elkaar stimuleren en bekrachtigen is een van de belangrijkste dingen die we moeten doen in deze tijd, denk ik’, aldus Angela.

Naast Angela Schijf, wordt Jezus gespeeld door William Spaaij, Judas wordt gespeeld door rapper Keizer, Petrus wordt gespeeld door Matteo van der Grijn en Maria Magdalena wordt gespeeld door Gaia Aikman. Anita Witzier neemt voor de derde keer haar rol op zich als verslaggever.

Ook dit jaar zal er een Passion Hemelvaart worden uitgezonden. In welke stad, en wie het verhaal gaan vertellen wordt op een later moment bekend gemaakt. The Passion is te volgen op KRO-NCRV, 28 maart 2024

Klik hier voor meer informatie over The Passion, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws