Programma
Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's

Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's

6
In het BNN-VARA programma Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's onderzoekt Sander Lantinga het succes achter legendarische duo’s. Sander duikt voor ons in de wereld van de legendarische duo’s. We zien vaak duo's op tv, in de sport en in de muziek. En Sander vormt zelf al jaren een succesvol radioduo in De Coen en Sander Show. Maar hij vraagt zich nu af of de bekende koppels ook alleen goed zouden kunnen presteren. Sander ontmoet en bespreekt in dit programma een aantal legendarische duo’s. Ook gaat Sander met een andere BN’er op pad om te zien of zij samen een topduo kunnen worden. Daarnaast bespreekt Sander zijn relatie met Coen met een therapeut.
 • Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's

  51 x bekeken | 1-6-2020
  Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's - 1-6-2020
  7
  Sander spreekt met muziekduo s Nick en Simon en Charlie Lownoise en Mental Theo over hoogte- en dieptepunten. Leo Blokhuis laat zijn licht schijnen over legendarische muziekduo s door de jaren heen. Ook maakt Sander een… Bekijk uitzending
 • Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's

  104 x bekeken | 25-5-2020
  Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's - 25-5-2020
  5
  De presentatie was in handen van Sander Lantinga. Deze uitzending van het programma Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo s werd uitgezonden op maandag 25 mei door BNNVARA. Bekijk uitzending
Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's info
Over dit programma
 • Sander Lantinga Sander Lantinga is geboren op 27 september 1976 te Berkhout. Sander Lantinga is een Nederlands programmamaker bij BNN en radio-dj op 3FM. Sander Lantinga presenteert nu Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's. Als presentator is Sander… Bekijk volledig dossier
Nieuws over Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's
 • Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's - Sander Lantinga start met tv-show over legendarische duo’s

  Sander Lantinga start met tv-show over legendarische duo’s

  24-5-2020  Sander Lantinga onderzoekt vanaf vanavond op NPO 3 het geheim achter legendarische duo’s. Sander vormt al jarenlang een radioduo met Coen Swijnenberg in De Coen en Sander Show, maar de 538-dj vraagt zich nu na 15 jaar af of bekende koppels ook als individu goed zouden presteren.

  In Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo’s portretteert Sander een aantal legendarische duo’s, zoals Carlo & Irene en Nick & Simon. Ook reflecteert Sander met een therapeut zijn relatie met Coen, die onlangs zijn comeback heeft gemaakt in hun radioshow op Radio 538 na een burn-out.

  Daarnaast blaast Sander ook de Klusjesmannen nieuw leven in. Jarenlang vormde hij ook een duo met Rámon Verkoeijen als de Klusjesmannen. Sander gaat nu elke week met een andere BN’er op pad om te kijken of hij met onder andere Bram Krikke en Kees Tol dezelfde chemie kan hebben.
  Lees verder
 • Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's - Sander Lantinga onderzoekt succes achter legendarische duo’s

  Sander Lantinga onderzoekt succes achter legendarische duo’s

  11-5-2020

  Sander Lantinga duikt voor jongerenzender NPO 3 in de wereld van de legendarische duo’s. Sander vormt al 15 jaar lang een succesvol radioduo met Coen Swijnenberg in De Coen en Sander Show, maar de radio-dj vraagt zich nu af of bekende koppels ook als individu goed zouden presteren.

  In Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo’s portretteert Sander een aantal legendarische duo’s, zoals Carlo & Irene en Nick & Simon. Ook reflecteert Sander met een therapeut zijn relatie met Coen, die vanwege een burn-out momenteel niet te horen is in hun radioshow op Radio 538.

  Lantinga vormde ook jarenlang een duo met Rámon Verkoeijen als de Klusjesmannen, dat begon voor Serious Request en later uitgroeide tot een tv-show. Sander gaat nu elke week met een andere BN’er op pad, om te kijken of hij met Bram Krikke en Kees Tol dezelfde chemie kan hebben.
  Lees verder