Uitzending
Patrick in Uruzgan - Hoogtepunt van de missie

Hoogtepunt van de missie

Patrick in Uruzgan

4-5-2009

| 1224 x bekeken | 0 reacties
7
Patrick Lodiers sluit zich aan bij een peloton van de Luchtmobiele Brigade en gaat mee op missie naar Afghanistan. Daar zitten ruim 1000 Nederlandse militairen om te zorgen voor vrede en stabiliteit. BNN wil graag laten zien wat ze daar doen, wat ze motiveert en wat een uitzending naar Uruzgan met deze jonge mensen doet? Patrick registreert, maar is zelf ook hoofdrolspeler. Met een eigen dagboekcamera vertelt hij over zijn avonturen voor, tijdens en na de missie. Dit keer gaat het over TIC's: Troups in Contact. Het peloton van Patrick is ook in zo'n TIC geraakt. Wat gebeurt er dan met je? Is dit waar je op wacht? Ben je bang? Is het verschil in materiaal niet gigantisch groot? Verder gaat Patrick Tarin Kowt in om te kijken hoe het gaat met de wederopbouw in de stad.

Presentatie: Patrick Lodiers

Deze uitzending van het programma Patrick in Uruzgan met de titel Hoogtepunt van de missie is uitgezonden op maandag 4 mei door BNN. De presentatie was in handen van Patrick Lodiers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee