Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Nu we er toch zijn - Rámon in Apeldoorn

Rámon in Apeldoorn

Nu we er toch zijn

14-7-2011

| 2101 x bekeken | 0 reacties
8
Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. Kan er voor de BNN'ers een hamburgertje bij op de barbecue of worden ze vriendelijk weg gebonjourd? Sander Lantinga viert de zomer in Lelystad om te kijken of het er nog net zo gezellig is als toen hij er in de buurt woonde. Geraldine checkt of er naast Pinkpop nog meer te beleven is in Landgraaf. Dennis onderzoekt de zomerse gastvrijheid in de studentensteden Delft en Leiden. En Nicolette hoopt dat ze met open armen wordt ontvangen door de eilanders en losgeslagen vakantievierders op Texel. Afl.: Rámon in Apeldoorn.

Presentatie: Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver, Sander Lantinga, Geraldine Kemper, Floortje Dessing, Sophie Hilbrand, Patrick Lodiers, Dennis Storm, Zarayda Groenhart, Valerio Zeno.

Deze uitzending van het programma Nu we er toch zijn met de titel Rámon in Apeldoorn is uitgezonden op donderdag 14 juli door BNN. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand, Dennis Storm, Floortje Dessing, Geraldine Kemper, Nicolette Kluijver, Patrick Lodiers, Sander Lantinga, Valerio Zeno en Zarayda Groenhart. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!