Uitzending
NOS Studio Sport - Olympische Spelen de ontvangst

Olympische Spelen de ontvangst

NOS Studio Sport

24-8-2016

| 903 x bekeken | 0 reacties
3
Verslag van de ontvangst van de olympische medaillewinnaars in de Haagse Ridderzaal, met toespraken van o.a. premier Rutte, en hun aansluitende fietstocht naar Paleis Noordeinde. De olympische medaillewinnaars gaan eerst langs bij minister-president Rutte op het ministerie van Algemene Zaken in Den Haag. Daarna is de officiŽle huldiging in de Ridderzaal, met toespraken van onder anderen de minister-president en minister Schippers van Sport. Vervolgens gaan de sporters op de fiets naar Paleis Noordeinde, waar hun een ontvangst wacht door koning Willem-Alexander. Presentator Herman van der Zandt praat de beelden van de ceremonie in de Ridderzaal en van de fietstocht aan elkaar.

De presentatie was in handen van Herman van der Zandt. Deze uitzending van het programma NOS Studio Sport met de titel Olympische Spelen de ontvangst werd uitgezonden op woensdag 24 augustus door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee