Uitzending
NOS Studio Sport - NOS NOC*NSF Sportgala

NOS NOC*NSF Sportgala

NOS Studio Sport

21-12-2016

| 2196 x bekeken | 0 reacties
7
Verkiezing van de sporters van het jaar in de categorieŽn Sportman, Sportvrouw, Paralympische Sporter, Sportploeg, Coach en Young Talent. Tevens uitreiking van de Fanny Blankers-Koen CarriŤreprijs. Wie worden Sportman, Sportvrouw en Sportploeg van het Jaar? En welke coach en paralympiŽr worden in het zonnetje gezet? Een vakjury nomineerde vijf mannen en zes vrouwen, evenals drie ploegen en drie coaches. Daarnaast werden veertien paralympische atleten genomineerd voor de belangrijkste Nederlandse sportprijs. Verder is er de uitreiking van de Young Talent Award en wordt een oud-sporter geŽerd met de Fanny Blankers-Koen-CarriŤreprijs. Muzikale medewerking er van onder anderen de zanger Fais. Zijn hit Hey, samen met DJ Afrojack, staat in de Top5 van meeste gedraaide hits op de Nederlandse radio in 2016. Ook is er een muzikaal eerbetoon door Jett Rebel. En een optreden van Diggy Dex en JW Roy. In 2015 hadden zij een hit met Treur niet (Ode aan het leven). Zij brengen een ode, met medewerking van Hadewych Minis, gitarist Eric Vaarzon Morel en pianist Michiel Borstlap. Dione de Graaff en Tom Egbers presenteren het gala en Sjoerd van Ramshorst heeft een bijdrage vanaf de rode loper en achter de schermen.

Door Eric Vaarzon Morel, Hadewych Minis, JW Roy en Michiel Borstlap werd er opgetreden in deze uitzending van NOS Studio Sport. De presentatie was in handen van Dione de Graaff en Tom Egbers. Deze uitzending van het programma NOS Studio Sport met de titel NOS NOC*NSF Sportgala werd uitgezonden op woensdag 21 december door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee