Uitzending
Muziekfeest op het Plein - Muziekfeest van het Jaar

Muziekfeest van het Jaar

Muziekfeest op het Plein

31-12-2018

| 519 x bekeken | 0 reacties
7
De grootste artiesten van Nederlandse bodem brengen tijdens Het Muziekfeest van het Jaar, een symfonische avond, hits en meezingers ten gehore, begeleid door een groot orkest onder leiding van Marcel Fisser. De show is een feest van herkenning voor jong en oud en staat bol van spectaculaire optredens en muzikale verrassingen. Tino Martin, Frans Bauer, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Rob de Nijs, Samantha Steenwijk, Jannes, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk en vele anderen maken hun opwachting. Gastheer is natuurlijk Mister Muziekfeest himself, Jan Smit.

Door Danny de Munk, Django Wagner, Frans Bauer, Frans Duijts, Gerard Joling, Jan Smit, Jeroen van der Boom en Rob de Nijs werd er opgetreden in deze uitzending van Muziekfeest op het Plein. Deze uitzending van het programma Muziekfeest op het Plein met de titel Muziekfeest van het Jaar werd uitgezonden op maandag 31 december door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee