Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
Mooi! Weer De Leeuw - 24-5-2009

24-5-2009

Mooi! Weer De Leeuw

2526 x bekeken | 0 reacties
9
Ilse mailt dat het haar is opgevallen dat er bij de herdenkingsbijeenkomst geen kaars werd opgestoken voor Karst T. Ze beseft zich dat het fout is wat hij heeft gedaan maar het was toch een mens. Mag Ilse een kaars voor hem aansteken?

Hans van der Lande werkt voor Space Expo. Zij hebben twee plekken te verdelen voor een speciale astronautentraining voor jongeren in Amerika. Een jongen hebben ze al, maar ze willen graag een meisje erbij. Hans doet een oproep.

Peter Vader, ook wel bekend als cliniclown Pepponi, heeft zich gergerd aan de negatieve uitlatingen van Paul over cliniclowns. Hij wil Paul uitdagen een cliniclown opleiding te gaan volgen zodat hij weet waar hij over praat.

Marjan is maatschappelijk werker en zoekt Duplo poppetjes om problemen aan gezinnen uit te leggen. De poppetjes zijn niet los te koop, kunnen wij haar helpen?

We praten over adoptie met Floor Bremer in New York.

Rowwen Hze sluit de avond af met het nummer 'Heilige Antonius'!

Presentatie: Paul de Leeuw

Deze uitzending van het programma Mooi! Weer De Leeuw is uitgezonden op zondag 24 mei door de VARA. De presentatie was in handen van Paul de Leeuw. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie