Nieuwsbericht
MAX PubQuiz - Omroep MAX maakt televisievariant van de pubquiz

Omroep MAX maakt televisievariant van de pubquiz

MAX PubQuiz

17-9-2019

| 131 x bekeken | 0 reacties
6
Omroep MAX komt vanaf volgende maand een televisievariant van de pubquiz. De pubquiz is volgens de ouderenomroep populairder dan ooit en daarom komt er een heuse televisieversie. Vanaf vrijdag 11 oktober test Sybrand Niessen in een gezellige kroegsfeer de kennis van de deelnemende teams.

Elke aflevering nemen vijf teams het tegen elkaar op. De winnaars spelen op 27 december tegen elkaar in de grote finale. “Iedereen kan meespelen, van jong tot oud”, zegt Sybrand, die wordt bijgestaan door actrice Markoesa Hamer. Elke aflevering is er livemuziek van de band Soulsix.

Het programma, dat vanaf 11 oktober om 22:20 uur te zien is, werd ruim een jaar geleden al aangekondigd door MAX-directeur Jan Slagter. “We gaan er echt iets groots van maken op NPO 1”, beloofde de omroepbaas destijds. De quiz is een idee van oud-presentator François Boulangé.

-- MAX PubQuiz is een gezellige quiz bij Omroep MAX. Sybrand Niessen presenteert het programma met Markoesa Hamer in een gezellige kroegsfeer onder begeleiding van de liveband Soulsix. Elke week strijden 5 teams van elk 3 personen tegen elkaar. Gelukkig mogen wij thuis ook meedoen.Er zijn vragen in de categorieën: geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken. De winnaar van de aflevering gaat in een finalespel de strijd aan met andere aflevering winnaars.

Klik hier voor meer informatie over MAX PubQuiz, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie