Uitzending
Khalid & Sophie - 27-5-2021

27-5-2021

Khalid & Sophie

494 x bekeken | 1 reacties
6
Minister voor Medische Zorg en Sport Tamara van Ark en Bianca Buurman, voorzitter van Beroepsvereniging Verzorgenden & Verpleegkundigen over de achterstand in de reguliere zorg. * Natuurfilmer Cees van Kempen, Vroege Vogels-presentator Menno Bentveld en ecoloog Camilla Dreef over het unieke natuurproject Marker Wadden. * Roxane van Iperen schreef dit jaar het Boekenweekessay, getiteld De Genocidefax. * De Friends-reünie wordt vanavond in de VS op tv uitgezonden, en is morgen ook in Nederland te zien. Te gast vier rasechte Friends-fans: presentatrice Roos Moggré, cabaretier Alex Ploeg, actrice Esmée van Kampen en YouTuber Nesim el Ahmadi.

De presentatie was in handen van Fidan Ekiz en Renze Klamer. Deze uitzending van het programma De Vooravond werd uitgezonden op donderdag 27 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten