Uitzending
Khalid & Sophie - 24-1-2023

24-1-2023

Khalid & Sophie

267 x bekeken | 0 reacties
6
Duo van dienst: Veronica van Hoogdalem en Sander de Kramer. * Met oud-recherchechef Sander Schaepman praten we over de zoektocht van de politie naar de schutter die afgelopen zaterdag z'n ex-vriendin en ex-schoonmoeder neerschoot in Zwijndrecht. * Onderwijsminister Dennis Wiersma liep mee op de school van directeur Anna Vreugdenhil. Ze zijn te gast. * Lieke Marsman, Dichter des Vaderlands, heeft een deel van haar werk van de afgelopen twee jaar gebundeld in 'Ter gelegenheid van pozie'. Door haar ongeneeslijke ziekte n een verdeelde samenleving waren het beladen jaren. * New Music Tuesday! Nieuw muzikaal talent: zangeres Bente en haar band.

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Sander de Kramer en Veronica van Hoogdalem te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op dinsdag 24 januari door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten