Uitzending
Khalid & Sophie - 21-4-2022

21-4-2022

Khalid & Sophie

558 x bekeken | 0 reacties
6
Duo van dienst: Sjuul Paradijs en Anita Witzier. * Zijn de excuses van D66 aan het slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag binnen de partij voldoende? Politiek verslaggever Marcia Nieuwenhuis, D66-raadslid Anouschka Biekman en voorzitter van de Jonge Democraten Joris Hetterscheid komen erover praten. * Puk uit IJmuiden werd gepest. Uit protest tegen het pesten bracht een stoet bikers haar naar het examenfeest. Puk, haar vader en cabaretier Lisa Loeb doen hun verhaal. * Bart de Beurs lijdt veertig jaar lang aan een dwangstoornis. Totdat een hersenimplantaat hem ervan afhelpt. Hij is te gast, samen met hoogleraar psychiatrie Damiaan Denys.

In deze uitzending van Khalid & Sophie waren Anita Witzier, Marcia Nieuwenhuis en Sjuul Paradijs te gast. De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. Deze uitzending van het programma Khalid & Sophie werd uitgezonden op donderdag 21 april door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Khalid & Sophie - Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    Nieuwe talkshow Khalid & Sophie van start op NPO 1

    30-8-2021

    De nieuwe talkshow Khalid & Sophie gaat vanavond in première. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand nemen het stokje over van Renze Klamer en Fidan Ekiz, die door BNNVARA na twee seizoenen van De Vooravond aan de kant zijn…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten