Uitzending
Kerkdienst vanuit... - Psalmen uit Australië op tv

Psalmen uit AustraliŽ op tv

Kerkdienst vanuit...

2-9-2007

| 1210 x bekeken | 0 reacties
6
Speciaal programma rondom de psalmen van de Australische muziekgroep Sons of Korah. Onder leiding van zanger Matthew Jacoby en samen met zanger/gitarist Jayden Lee, drummer/percussionist Rod Wilson en bassist Maike Avery worden de psalmen op een verfrissende en moderne manier uitgevoerd. Ds. Johan Plug, geboren in AustraliŽ, verzorgt een meditatie over psalm 125. Na afloop van de uitzending is er gelegenheid om door te praten via telefoonnummer 035-6727373. Op hetzelfde nummer is de tekst van de meditatie verkrijgbaar, of bij Stichting Zendtijd voor Kerken, Postbus 94, 1200 AB Hilversum. Op dit adres zijn ook videobanden en dvd's te bestellen. Voor meer info zie internet. Informatie over Sons of Korah is te vinden op de site www.sonsofkorah.com.

Deze uitzending van het programma Kerkdienst vanuit... met de titel Psalmen uit AustraliŽ op tv is uitgezonden op zondag 2 september.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee