Nieuwsbericht
Jo Frost, Nanny On Tour - Jo Frost reist door Nederland

Jo Frost reist door Nederland

Jo Frost, Nanny On Tour

17-2-2016

| 1335 x bekeken | 0 reacties
6

Kinderen die niet willen luisteren naar hun ouders is een probleem van alledag en van alle tijden. Maar als het zo ver gaat dat de ouders op de zogenaamde overlevingsstand komen te staan en dit negatieve invloed heeft op hun relatie, is het hoog tijd voor de komst van dé Jo Frost, opvoedexpert in hart en nieren. Inmiddels heeft de supernanny al miljoenen gezinnen geholpen met haar veel besproken opvoedtechnieken. Vanaf dinsdag 1 maart is ze weer te zien op RTL 4, waar ze opnieuw gezinnen met lastige kinderen helpt.

In elke aflevering is te zien hoe Jo in haar mobiele, rondreizende kantoor naar verschillende delen van Nederland reist om gezinnen bij te staan. Dankzij camera’s, die voorafgaand aan haar bezoek in de huizen van de gezinnen zijn geïnstalleerd, kan Jo een gedegen inschatting maken tegen welke problemen de families aanlopen en hoe zij dat aanpakken. Na een analyse helpt Jo het gezin aan de hand van coaching en het aanreiken van praktische tips. Daarna is het aan het gezin zelf om aan het werk te gaan. Alles wat zij doet, doet zij met één ultieme missie: een gezonde thuissituatie creëren en de relatie onderling verbeteren. Naast de gezinnen die zij thuis bijstaat, gaat Jo ook het land in om nog meer ouders en mensen die met kinderen werken te helpen.

Het eerste seizoen van Jo Frost: Nanny on Tour is terug te kijken via TVblik. Nieuwe afleveringen zijn vanaf 1 maart te zien.

Klik hier voor meer informatie over Jo Frost, Nanny On Tour, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws