Nieuwsbericht
Jaap van Zweden, een Hollandse Maestro op Wereldtournee - Realityprogramma over Jaap van Zweden

Realityprogramma over Jaap van Zweden

Jaap van Zweden, een Hollandse Maestro op Wereldtournee

25-1-2016

| 797 x bekeken | 0 reacties
7
Het nieuwe realityprogramma Jaap van Zweden, een Hollandse maestro op wereldtournee, dat vanaf donderdag om 21.15 uur te zien is bij AVROTROS op NPO 2, laat zien wie Jaap van Zweden is en wat hem drijft. Familieleden, vrienden en musici komen aan het woord over zijn werk en persoonlijkheid. Een persoonlijkheid die wordt gekenmerkt door grenzeloos fanatisme en enorme energie. In zeven afleveringen wordt de geïnteresseerde kijker meegenomen door het hectische leven van Jaap van Zweden, waar hij zelf enorm van geniet.

Het leven van Jaap van Zweden speelt zich voornamelijk af in concertzalen, hotelkamers en vliegtuigen. Hij reist veelvuldig heen en weer tussen zijn woonplaats Amsterdam, Dallas en Hongkong, waar hij vaste betrekkingen heeft als chef-dirigent. Daarnaast gaat er geen maand voorbij zonder gastoptredens, vaak bij de meest gerenommeerde orkesten ter wereld zoals, het New York Philharmonic, het Chicago Symphony Orchestra en het Orchestre de Paris.

De opening van het Papagenohuis in Laren, door Koningin Máxima, is een grote en emotionele gebeurtenis in het persoonlijk leven van Jaap en zijn vrouw Aaltje. Hun eigen ervaringen met hun autistische zoon Benjamin hebben de basis gevormd voor de totstandkoming van dit huis voor jongvolwassenen met autisme. Datzelfde geldt voor het moment dat hun eerste kleinkind wordt geboren, en voor de dag dat hun zoon Benjamin op zichzelf gaat wonen.

Uitzendingen van Jaap van Zweden kun je gratis en voor niets terugkijken via TVblik!

Klik hier voor meer informatie over Jaap van Zweden, een Hollandse Maestro op Wereldtournee, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws